Ekipa MSJ

Kdo smo?

Predsednica | Nika Ferbežar (ona/she)

Nika Ferbežar je profesorica pedagogike in študentka 2. letnika magistrskega študijskega programa Socialna pedagogika. 

V okviru Mladinskega sveta Jesenice je aktivna od leta 2014. Tekom svojega delovanja je organizirala številne projekte, med katerimi sta najbolj vidna “Teden dobre volje” in “Jeseniške šole za lepši jutri”. Poleg tega je na Jesenicah pričela z organizacijo LGBT+ specifičnih dogodkov, ki služijo večji vidnosti mladih kvir oseb v lokalnem okolju, rušenju stereotipov in predskov ter ozaveščanju o pomembnosti spoštovanja pravic LGBTIQA+ oseb. 

V svojem prostem času rada bere, prostovolji pri različnih organizacijah in okuša dobro hrano.

Nika
Podpredsednik | Andraž Pavlič (on/he)

Andraž Pavlič je študent 2. letnika magistrskega študijskega programa Geografija in Sociologija. 

Član Mladinskega sveta Jesenice je postal leta 2020. Pred tem je aktivno sodeloval predvsem kot povezovalec na različnih prireditvah (“Teden dobre volje” in “Jeseniške šole za lepši jutri”). Za Mladinski svet Jesenice je pomladi 2020 pripravil tudi potopisno predavanje o Mjanmaru, ki je potekalo preko spleta. 

V svojem prostem času rad potuje in odkriva tuje dežele, bere in fotografira. Je tudi član ljubiteljske gledališke skupine ter vodja otroške gledališke skupine.

Andraž
Glavna tajnica | Petra Kalan (ona/she)

Petra Kalan je študentka dodiplomskega študijskega programa Pedagogika.

Mladinskemu svetu Jesenice se je pridružila v letu 2020. V tem času upa, da se bo lahko preizkusila na različnih področjih dela. Zanima jo delo z mladimi, saj želi s pomočjo Mladinskega sveta Jesenice mladim zagotoviti nek prostor, ki bi jim omogočil pridobivanje znanja in izkušenj neformalnega izobraževanja.
V svojem prostem času rada hodi v hribe, fotografira, pridobiva različna znanja ter izkušnje.

Petra1
Blagajničarka | Barbara Mlinarec (ona/she)

Barbara Mlinarec je zaključila dodiplomski študij Komunikologije smeri Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi in je trenutno študentka magistrskega študija Strateško tržno komuniciranje na Univerzi v Ljubljani.

Že od gimnazijskih let, še posebej tekom študijskih let, je sodelovala pri organizaciji številnih projektov različnih organizacij, kot aktivna članica se je Mladinskemu svetu Jesenice pridružila leta 2020. Upa, da bo lahko v času delovanja uresničila svoje ideje za projekte, ki bodo blizu mladim in ki bodo spodbudili prenos najrazličnejših znanj in izkušenj med mladimi, pa tudi starejšimi. 🙂

BARBARA
Predstavnica za odnose z javnostjo | Tjaša Berginc (ona/she)

Tjaša Berginc je članica Mladinskega sveta že od leta 2014. Študira turizem in je delovna, dobro sodeluje v ekipi samoiniciativna, prijazna. 

Z Mladinskim svetom je pridobila mnogo različnih izkušenj, s področja sodelovanj z raznimi organizacijami/društvi, organiziranjem projektov, sodelovanja v ekipi…
Želi si spodbuditi mlade k sodelovanju in pripravljanju projektov, aktivnosti in pridobivanju izkušenj. Nekaj drugačnih-življenjskih izkušenj je pridobila tudi z delom v tujini in potovanji.

Svoj prosti čas preživi v naravi (hodi, pleza, teče, se sprehaja), prebere tudi kakšno knjigo in se druži z družino in prijatelji.

IMG-6f09c699a9d84ad98784762f0d923776-V
Grafična oblikovalka | Anastasija Jocić (ona/she)

Anastasija Jocić obiskuje Fakulteto za strojništvo- Projektno aplikativni program in je najmlajša članica Mladinskega sveta Jesenice. 

V Mladinskem svetu je začela delovati na začetku leta 2020, zaradi njenega znanja o grafičnem oblikovanju in informatiki. Tako, da je grafike, ki jih vidite na naših socialnih omrežjih, naredila prav ona. Vodi in ureja pa tudi našo spletno stran oz. je tu za kakšne tehnične stvari. 

V svojem prostem času rada fotografira in se ukvarja z glasbo- igra električno kitaro.

Anastasija