S FRESHHH DO ZAPOSLITVE

ActionTeam_A1_landscape_final

Spletno študentsko tekmovanje Freshhh – nagrade v skupni vrednosti do 25.000 EUR.

Skupina MOL že devetič zaporedoma razpisuje mednarodno spletno študentsko tekmovanje Freshhh, na katerem študenti sodelujejo povezani v ekipe, sestavljene iz treh članov. Še v tem tednu se tako lahko mednarodne ekipe iz vsega sveta pridružijo spletnemu tekmovanju na internetni strani – www.freshhh.net in se dokažejo v nalogah povezanih z naftno in plinsko industrijo, ki so bile razvite s strani Skupine MOL. Pet najboljših ekip bo dobilo priložnost pridružiti se programu zaposlovanja mladih diplomantov Growww in osvojiti nagrado v skupni vrednosti 25.000 EUR.

ActionTeam_A1_landscape_final

V tekmovanju Freshhh se bodo študentje srečevali z različnimi izzivi: ustanoviti bodo morali novo naftno družbo, se odločati glede raziskovalnih in razvojnih področij z namenom najti bogata nahajališča, zgraditi bodo morali rafinerijo za različne proizvode ter oblikovati najboljši nabor proizvodov za doseganje dobička. Tekmovanje Freshhh je sestavljeno iz treh krogov; pet najboljših ekip se bo pomerilo v finalnem krogu, ki bo potekal v živo, 28. maja 2015 v Budimpešti in dobilo priložnost za začetek njihovih kariernih poti v Skupini MOL – 5 najboljših ekip namreč dobi priložnost, da svojo kariero pričnejo kot zaposleni v programu Growww. Študentje iz vsega sveta se lahko vse do 3. aprila 2015, prijavijo na tekmovanje Freshhh na www.freshhh.net. V preteklih 8 letih je več kot 10.000 študentov iz okrog 70 držav že sodelovalo v spletnem tekmovanju.

Več informacij o programu Freshhh lahko najdete na www.freshhh.net in https://www.facebook.com/molfreshhh.  

V kolikor ne najdeš preostala člana za svojo ekipo oz. bi želel/želela spoznati in sodelovati v ekipi s študenti z drugih držav se prijavi v spletno aplikacijo »Crew finder« na spletni strani www.freshhh.net in povezali te bomo v ekipo 3 študentov.