TEDEN DOBRE VOLJE 2021

Tu je TEDEN DOBRE VOLJE!
Pridružite se nam na dogodkih, ki se izvajajo v sklopu Tedna dobre volje. Ta bo potekal med 24. 5. 2021 in 29. 5. 2021.
Cilj dogodka je združiti dobro s koristnim, narisati nasmeh na obraz, razbiti sivino in biti dobrodelna_en za nekoga, ki je v finančni stiski.
Na naši časovnici so naslednji dogodki:
v ponedeljek, 24. 5. 2021 ste vabljene_i v prostore Mladinskega centra Jesenice (Ulica Viktorja Kejžarja 22) na sproščen pogovor in druženje z Zavod TransAkcija.
Več si lahko preberete tukaj: https://fb.me/e/1uVTK64g4
v torek, 25. 5. 2021 lahko pokukate v prostore Mladinskega centra Jesenice (Ulica Viktorja Kejžarja 22), kjer se bo odvijal dogodek »Mladi vs. Osamljenost«. Večer bo poln družabnih iger, druženja in navezovanja novih stikov.
Več o dogodku tukaj:
-v četrtek, 28. 5. 2021 se nam lahko pridružite pri ogledu dokumentarnega filma Ne meč’mo hrane stran! (Just Eat It), in sicer v Kolpernu Jesenice ali pa kar od doma. Po ogledu filma pa bo sledila zelo zanimiva »zero waste« delavnica.
Več informacij tukaj:
v petek, 28. 5. 2021 se lahko pridružite medgeneracijski ekskurziji, ki je namenjena kakovostnemu druženju mlajše in starejše generacije jeseniških občank_ov. Ekskurzija bo izobraževalne narave, saj bodo udeležene_i spoznavale_i geografske in turistične značilnosti domačega okolja.
Več si lahko preberete tukaj:
v soboto, 29. 5. 2021 pa nas bo Andraž Pavlič s svojim potopisnim predavanjem popeljal v Kolumbijo in nam pričaral njegovo razburljivo dogodivščino.
Več o dogodku tukaj:
septembra 2021 pa se bo odvil tudi dogodek »Virtualni koncert in umetniški potencial mesta Jesenice«.
Več o tem pa v naslednjih mesecih, zato dobro spremljajte našo Facebook stran.
Projekt Teden dobre volje je sofinanciran s strani Občina Jesenice, soorganizirata pa ga KJŠ (Klub jeseniških študentov) in Mladinski Svet Jesenice.