ZAHVALA OB KONCU FESTEELVALA 2016

festeelval_sobota-103-2

Spoštovani!

Z veseljem vas obveščam, da smo uspešno končali skoraj vse dejavnosti, ki so bile povezane s projektom Festeelval 2016 (eno presenečenje še prihaja). Ob tej priliki se vsem sodelujočim iskreno zahvaljujem za izkazano pomoč in podporo pri izvedbi dogodka, ki se je odvijal od 7. 9. do 11. 9. 2016.

V prvi vrsti bi se rad zahvalil Občini Jesenice, ki je prireditev sofinancirala in nam dovolila, da na Jesenice pripeljemo še nekaj ulične umetnosti. Še posebej se zahvaljujem zaposlenim, ki so nam pomagali pri vseh uradnih postopkih.
Hvala vsem partnerjem, brez vas nam ne bi uspelo. Hvala ekipi KJŠ (Klub jeseniških študentov), za uspešno izvedbo projekta ste se odpovedali še spancu, hvala Mladinskemu centru Jesenice in Zavod za šport Jesenice, v nas verjamete že od začetka in nas brezmejno podpirate. Hvala izredno prijaznemu osebju Gornjesavskega muzeja Jesenice, sodelovanje z vami je čisti užitek. Hvala tudi Gledališču Toneta Čufarja Jesenice in Občinski knjižnici Jesenice, vedno ste z nami, ko vas potrebujemo. Hvala ekipi kluba Artista za kreativni prispevek k Rap večeru. Seveda pa ne bi šlo brez moje najljubše ekipe iz Mladinskega sveta Jesenice in vseh ostalih prostovoljcev, ki jih štejem kar zraven. Neverjetni ste!

festeelval_sobota-103-2

Hvala vsem obiskovalcem z nasmehi na ustih, Festeelval delamo za vas! Hvala vsem donatorjem: Medis d.o.o, Mavrica Jesenice (HGtrade d.o.o), Zorman d.o.o., Prodesign 1 d.o.o.
S projektom smo uspeli doseči vse cilje, ki smo si jih zastavili, saj smo:
– manj poznanim umetnikom omogočili nastop na velikem odru,
– privabili obiskovalce iz drugih okoliških krajev ter promovirali mesto Jesenice,
– gostili znane glasbene izvajalce,
– skupaj z mladimi uspeli pustiti pečat kreativnosti ter omogočili druženje in zabavo,
– odprli debato glede potreb kulturnega razvoj mesta in vloge mladih,
-med seboj povezali različne organizacije in podjetja.

Vaša pomoč je bila več kot dobrodošla in potrebna. Vsi skupaj smo lahko veseli zadovoljnih in pozitivnih povratnih informacij s strani obiskovalcev, saj je to le še dodatna potrditev zelo uspešnega sodelovanja.
Želim si, da bi uspešno sodelovali tudi pri prihajajočih projektih. Še enkrat se vam najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam! Do naslednje »bitke«.

S ponosom,
Miha Rezar, vodja Festeelvala